dilluns, 15 d’agost del 2011

Setmana 03: dilluns 15 d'agost de 2011

Pes: 81,1.

Córrer: vora les 18h (amb més calor del que estic acostumat: he suat força). He alternat 5 minuts corrents amb 2 minuts de caminar/beure aigua, fins a un total de 20 minuts corrents.
Escalfament previ: molt suau, després d'haver caminat una mica.
Exercici posterior: 1x20 flexions, 2x20 + 2(6+3+3) d'abdominals, 8 barres.
Estiraments: suaus, però repetits cada 20 minuts.

Notes: anit a casa del Xavi, mentre miràvem el Madrid-Barça (i endrapàvem un altre durum!), vam calcular que ens queden justament 32 setmanes per a la marató del març. Considerant que la majoria de programes de preparació que hem fullejat es basen en 16 setmanes, d'aquí a llavors en podríem completar 2, el primer cop amb nivell per a principiants, el segon per a experts (ja que la majoria de mètodes també fan aquesta diferenciació). La rehòstia consagrada seria poder córrer una mitja marató entre mig de tots dos programes (o, millor, entre les setmanes 13-15)... haurem de donar una ullada als calendaris de la pàgina web Ropits.

Notes: la mitja marató de Barcelona serà el 26 de febrer, és a dir, un mes abans de la marató, és a dir, en el moment òptim de la preparació. Ni fet a propòsit! ;-) Tanmateix, encara ens quedaria trobar una altra mitja marató per a finals de desembre, quan estiguem també en el moment òptim del primer programa de 16 setmanes... ¿potser la de Vilanova? ¿o la de Sitges?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada