dilluns, 8 d’agost del 2011

Setmana 01 (31/07 - 07/08): RESUM

Com que la setmana passada ja vaig començar a fer cosetes (més que res per a anar agafant ritme i costum) però encara no havia començat el blog, en deixo un resum :

-Diumenge 31: Al vespre, pujo amb la bicicleta fins al castell de Montjuïc (pel carrer Lleida, la Font del Gat, Tres Pins, Can Valero  i Camí del Molí). Encara no aconsegueixo fer-ho amb un ritme regular i hi arribo força rebentat, però deu ser la quarta vegada que aconsegueixo pujar-hi d'una sola tirada (si cap semàfor no m'ho impedeix) des de que em vaig comprar la bici a principis de mes. Els tres primers cops vaig haver de parar a mig camí (o a la zona de l'Estadi o a les rampes assassines davant del Jardí Botànic) per a recuperar pulmons. 

-Dilluns 01: Em sembla que res.

-Dimarts 02: Diria que tampoc no res. 

-Dimecres 03: Cap a les 20h, sortida breu i suau a córrer: uns 30 minuts a ritme tranquil, fins a l'Escorxador, un parell de voltetes i tornar per la Gran via. Després de dutxar-me i fer els estiraments, vaig en la bicicleta plegable fins a casa del Xavi (20-25 minuts, fins una mica més amunt de la Plaça Rovira, a Gràcia). Allà ens fotem una pizza cadascú, força patates i més coca-cola. Prenc nota mental per a controlar el que menjo...

-Dijous 04: Cap a les 20h, sortida breu i suau a córrer: uns 20 minuts a ritme tranquil, fins a l'Escorxador, una volteta i tornar. La xafogor és molt forta, i arribo a casa ben suat. 

-Divendres 05: Caminada d'hora i mitja, tot tornant del Museu d'Història de la Ciutat (exposició sobre el POUM)

-Dissabte 06: Res, tret de treballar a la botiga de 10 del matí a 9 de la nit, que no és poc. En sortir, endrapo una pizza i, entre el sopar i les copes de després, 3 birres. Prenc nota novament de què he de canviar una mica els meus hàbits alimentaris. Hi compensa el fet que tornem caminant durant aproximadament 40 minuts des del Born (bar "El Nus", prop d'Argenteria).

-Diumenge 07: Al vespre, pujo amb la bicicleta d'una tirada fins al castell de Montjuïc (pel carrer Lleida, la Font del Gat, Tres Pins, Can Valero  i Camí del Molí). Havent baixat, com que em trobo amb forces, torno a pujar fins a l'Estadi Olímpic (per l'avinguda de Ferrer i Guàrdia), i com que m'hi sento còmode, aconsegueixo arribar-hi sense haver hagut de treure el plat gran (diria que vaig fer tota la pujada canviant només entre el 4t i el 5è pinyó). En arribar a casa, tinc les cames que em sento el Txartxenàguer.

2 comentaris:

  1. Simplemente genial:
    "En aquest blog aniré penjant els meus entrenaments, dietes i marques"
    ...
    pizza + 3 birras / caminar 40 minutos

    Si esto no es un elogio a la marathon original, no sé qué lo será
    ;)

    ResponElimina
  2. Pues espera cuando tenga que correr unos 150km a la semana.... ¡de 4 pizzas familiares y 2 durums para cenar no bajo!

    ResponElimina